Singler skal findes ude i virkeligheden


Warning: Use of undefined constant is_singular - assumed 'is_singular' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/cafecope.dk/public_html/wp-content/plugins/b2-seo/i/__r.php on line 555

Singler skal findes ude i virkeligheden, pointerede en mandlig single til shrink’n drink-eventet på Café Cope, hvor kække singler afkrævende hinanden svar på singlelivets mange udfordringer.

Det allesteds værende datinggame blev debatteret, og det, der kunne se ud som forskelle i køn (f.eks hvorfor kan mandlige singler 40+ ikke forpligte sig?) blev af en mandlig deltager beskrevet som forskelle på singler.

Der er flere slags singler: Der er jo de meget aktive datere, som mange kvinder falder for, som jeg så vil tro scorer mange. Og så er der andre, der sidder bagved, som ikke scorer så tit, og som så søger det lidt mere seriøse.

Jeg tror, I (kvindelige singler) har mødt de forkerte. Jeg tror, I leder de steder, hvor folk er singler af valg. Det er dem, som render rundt og tror, at de hver gang kan finde noget, der er bedre. De slår  sig aldrig ned. Jeg tror, I har mødt de forkerte.

En kvinde udtalte så det spørgsmål, som alle tænkte: hvor skal man så lede henne?

Hertil var svaret fra den mandlige single: alle de steder, hvor det ikke er organiseret, tror jeg. Selvfølgelig kan man sagtes finde noget gennem dating.dk og singleforeninger, men jo mindre organiseret single det er, og jo mindre søgende man er, jo større er sandsynligheden også for at finde. Man skal ud i virkeligheden til  events, hvor det ikke er dates, men hvor man snakkes og mødes.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *