Psychogames


Warning: Use of undefined constant is_singular - assumed 'is_singular' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/cafecope.dk/public_html/wp-content/plugins/b2-seo/i/__r.php on line 555


På Café Cope kan du fordybe dig i forskellige typer af aktiviteter, der vil gøre dig klogere på dig selv, dig selv i relation til andre, dig selv i din jobsituation. Aktiviteterne indebærer bl.a. spil, tests og dialogkort.

 

SNAK er en dejlig mulighed for at lære mere om sine venner og bekendte.

Snak

Derfor opmuntres I fra starten af til at finde jeres bedste måde at spille SNAK på. Bryd reglerne og rammen, hvis de står i vejen. Det er jeres spil nu og jeres SNAK.
SNAK sætter rammen for en god snak.Spillet ønsker at hjælpe dig med at komme tættere på dem omkring dig og finde ud af de små ting som gør, at jeres venskab kan få lov at vokse endnu mere. Der er 2 dimensioner i spillet: En, hvor man spiller kortspil, og en anden, hvor man snakker. Det kan føles som om de kæmper imod hinanden
http://www.snakspil.dk/


Psychogames
 (og nej det er ikke så farligt, som det lyder)stole_test
Hvilken slags person er du? Vi tror, vi ved hvordan vi er, men gør vi? Ser andre os, som vi ser os selv? Ser vi andre som de ser dem selv?

PSYCHOGAMES er en fascinerende samling af sjove billedetests, spil og spørgsmål som indeholder et afslørende spejl til dit indre selv.

http://redstone.myshopify.com/products/psychogames

 

Blækklattest
InkblokBlækklatter har vist sig at være uimodståelige for menneskets fantasi. Muligheden for endeløs fortolkning, tilfredsstiller og er en fryd for øjet.

Mens Rorschach testen blev anvendt til at identificere forskellige former for anormaliteter, vender Redstones blækklattest tilbage til en ældre tradition af spekulation, hvor personlighed ikke er et ekspertområde men et aspekt af den menneskelige tilstand.

Testen byder på en hel samling nye spørgsmål, som du kan fundere over. Med hvert af de tolv (bælk)klatter følger morsomme fortolkninger som måske kan hjælpe med at finde ud af hvem den skønne person på anden side af morgenmadsbordet, ved det næste skrivebordet, eller i spejlet måske er.

 

Lynhistorierlynhistorier
Fortæl fortæl
LynHistorier er skabt for at lokke historier frem.
Vi er allesammen fuld af dem, og vi har en stemme at fortælle dem med.
Nogen gange skal de bare hjælpes lidt på vej.

http://klods-hans.com/Lynhistorier/LynHistorieSpillet.html

 

 

Life Coach In A Boxlife-coach-in-a-box_kit
Carol Stanton, life coach og transpersonlig psykolog, tilbyder inspirerende, motiverende og praktiske råd i denne boks, som inkluderer life coach kort spillet og håndbog. Materialet som er let forståeligt, direkte og brugervenligt, sigter efter hjælpe folk til at opnå succes og emotionel vækst inden for livets spirituelle nøgleområder: arbejde, forhold, økonomi, fritid og helbred. Hvert kort i spillet har et tema, et coachende trin og idéer til aktiviteter og bruges i sammenhæng med håndbogen.


Rush Hour, Brick by Brick, Rush Hour Safari – Fra leg til læring!
Samarbejde kræver et aktivt tilvalg. På en sjov og tankevækkende måde illustreres her gennem leg, hvad der typisk sker, når vi skal arbejde sammen med andre end dem, vi normalt arbejder med. Leder du efter en legende, sjov og meget tankevækkende øvelse i samarbejde, så er øvelsen her!

Spil