Om Café Cope


Warning: Use of undefined constant is_singular - assumed 'is_singular' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/cafecope.dk/public_html/wp-content/plugins/b2-seo/i/__r.php on line 555

Konceptet

Café Cope – café & selvudvikling.
Café Cope er en koncept cafe som ligger centralt i det pulserende Latinerkvarter omgivet af nogle af byens bedste spisesteder. Målet med Café Cope er at tilbyde et uforpligtende overgangssted imellem hverdagslivet og psykologien. Her er der mulighed for at venner, kærester eller dates kan fordybe sig eller underholde sig vha. spil, dialogredskaber m.m. som kan give ny indsigt og spændende dialog.
Udover at tilbyde en anderledes café oplevelse, er det også muligt ”blot” at nyde en god kop kaffe eller te og et stykke hjemmebagt kage, fra et moderne og enkelt køkken hvor økologi og kvalitet er i højsædet.

Om aftenen byder Café Cope velkommen til arrangementer, der viser en anderledes tilgang til psykologi eksempelvis:

  • Shrink N’ Drink
    Publikum kan anonymt putte en problemstilling i en hat.  Mens de hygger sig med kaffe/vin eller øl, vil en psykolog trække sedler fra hatten og byde ind med svar og forslag til, hvad man kan gøre.

Samtidig afholdes der med jævne mellemrum kurser, som omhandler skilsmisse, singlelivet, karriere og de mest aktuelle udfordringer i forhold til at være mor.