Kursusindlæg


Warning: Use of undefined constant is_singular - assumed 'is_singular' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/cafecope.dk/public_html/wp-content/plugins/b2-seo/i/__r.php on line 555

Brunchmøder for mødre på Café Cope med psykolog

Forvandlingen fra kvinde til mor er for de fleste den største personlige udvikling, de kommer ud for. Samtidigt viser erfaringen, at transformationen – fra at være kærester i et parforhold til at blive forældre – kan være særdeles vanskelig. For mange par er udfordringen for svær.

Brunchmødre er et tilbud med psykologisk sparring til de mest aktuelle udfordringer i forhold til at være mor.
I Brunchmødre er der tid og rum til at få sparring på medbragte og aktuelle problemstillinger sammen med andre mødre/forældre, f.eks. i forhold til
• din rolle som mor, kæreste og medforælder
• dit barns skiftende behov og krav
• dine evt andre børns reaktioner på situationen
• andres meninger om, hvorledes du skal være mor
• børn, skilsmisser og bonusfamilier.

Brunchmødre er hver tirsdag kl. 10-12 for mødre og børn på Café Cope i Mejlgade 36, 8000 Aarhus C
Der vil være skiftende emner. Følg med i kommende møder under Kurser.
Bag brunchmødre er psykologer, som selv er mødre. Koordinator og udvikler er sygeplejerske og psykolog Linda Andersen, PsykologSparringen, Risskov.

3 thoughts on “Kursusindlæg

 1. Linda Andersen

  Cafeseminarer?
  I Latinerkvarteret?
  Lyder som en gammel ide?
  Tæt på Kathedralskolen og Bispegården?
  Lige noget for mig.

  Svar
 2. Linda

  I dagens præsentation på Downtown.dk er Café Cope, som et nyt og spændende café concept.
  Det anføres af den energiske journalist, Anna Ribold, at man både kan hygge og selvudvikle.Se gerne nedefor for at se den fulde tekst.

  Gå om bord i 2 sprøde sandwich med kylling, mozzarella, bacon og sprøde salater hos nyåbnede Café Cope
  Fredag den 30. august får Århus en ny café – nemlig hyggelige Café Cope i Mejlgade, der med flotte lokaler, god stemning og lækre sager på menukortet glæder sig til at byde hyggHer kan man esøgende århusianere velkomne. Med dagens værdibevis til 2 lækre sandwich med kylling, mozzarella, bacon og sprøde salater kan du ved selvsyn teste den nye café, der ud over klassisk caféstemning også byder på spændende selvudviklingsseminarer, standup og konceptet shrink n’ drink
  Overblik
  Det med småt
  Beliggenhed
  Giv som gave Læg i kurv
  Med værdibeviset får du 2 lækre sandwich med kylling, bacon, mozzarella og sprøde salater. Nyd dem hos nyåbnede Café Cope i Mejlgade, der kombinerer hyggelig caféstemning med forskellige selvudviklingstiltag. Læs meget mere her
  Nyt og spændende cafékoncept i Mejlgade

  Journalist: Anna Ribold
  Fotograf: Michael Flink Godthaab

  Hos Café Cope byder menukortet på lækre småretter, der hovedsageligt er lavet på friske kvalitetsråvarer. Du kan ved selvsyn teste de lækre sager med værdibeviset, der gælder til 2 lækre sandwich. De serveres i rustikke grovflutes med kyllingefilet ovnbagt med pikantost, mozzarella, knasende bacon og sprøde salater, der afhænger af årstiden.

  Sandwich og selvudvikling
  Men Café Cope er ikke bare en helt almindelig café. Indehaver Linda Andersen er psykolog og har derfor valgt at kombinere klassisk caféstemning med selvudviklingsseminarer. Det betyder bl.a. at caféen holder lukket mandag og tirsdag, hvor der i stedet afholdes seminarer bl.a. for dig, der netop er blevet mor og skal lære at håndtere det ift. hverdag, parforhold og børneopdragelse, for dig, der er single eller netop er blevet skilt eller for virksomheden, der har brug for et coachingdag med medarbejderne.

  For de almindelige cafegæster er det også muligt at snuse til selvudviklingskonceptet. I caféen finder du forskellige personlighedstests, der er sjove at lave med venner, kolleger eller kæresten, ligesom du også altid er velkommen til at tage en snak med Linda.

  Men det er selvfølgelig også helt i orden bare at svinge forbi til lækker mad, god kaffe og klassisk caféhygge

  God fornøjelse!

  Svar
 3. Linda Andersen

  41 % af adspurgte mænd forstår personlig udvikling som fysisk træning og uddannelse i en nylig udført markedsundersøgelse af studerende på Forretningsingeniørstudiet for kommende Cafe Cope.

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *